Cu ZUZU FIT, poți mai mult. Ia-ți porția de
proteine după fiecare antrenament și ajută-ți
corpul să se recupereze pentru data viitoare.

  • BOGAT ÎN PROTEINE
  • CU PUȚINE CALORII
  • CU GUST PLĂCUT

Băutură proteică
din lapte cu gust
de ciocolată

VEZI MAI MULTE

Băutură proteică
din lapte cu gust
de vanilie

VEZI MAI MULTE

Iaurt natural

VEZI MAI MULTE

De ce ne agităm să asigurămaportul de proteine?

Corpul nostru percepe exercițiile fizice intense ca pe un stres la care trebuie să reacționeze. Noi îl putem sprijini să se refacă și să își crească rezistența asigurându-i nivelurile necesare de:

CUM
FACEM
ASTA?

Printr-o gustare sănătoasă în primele
15-30 de minute de după efort și cu o masă
de refacere după cel mult 1-2 ore.

AFLĂ MAI MULTE

Calculator de proteine

Bine de știut: calculatorul nostru de proteine se bazează pe formula de calcul Harris-Benedict, creată pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani.

Conform calculatorului, ai nevoie zilnic de

0 grame de proteine.

În funcție de preferințele tale, poți acoperi o bună parte din ele alegând produsele ZUZU FIT. Descoperă-le pe toate aici.

Reseteaza

Cum să fii fit?

Pentru creșterea masei musculare, activitatea fizică e doar inceputul. Uite-te la ce trebuie să mai fii atent.

AFLĂ MAI MULTE

Cum să fii ZUZU?

Crește-ți șansele să te ții de sport. Găsește variantele de mișcare care te stimulează și te entuziasmează.

AFLĂ MAI MULTE

Activări

VEZI MAI MULTE

Este super greu să faci sacrificii şi să-ţi îmbini programul aglomerat, orele grele de la muncă, cu pasiunea pentru sport şi pentru un stil de viaţă sănătos şi activ. Tocmai de aceea încurajăm oamenii dedicaţi, care îşi doresc puţin mai mult de la ei şi care, pe lângă toate responsabilităţile pe care le au, aleg să îşi facă loc în program şi pentru câteva ore de sport.

Ca să duci o viaţă sănătoasă trebuie să ştii cum să îmbini nutriţia cu orele de antrenament şi cele de odihnă şi să nu uiţi niciodată să te distrezi în tot acest proces. Aşa că Zuzu Fit vine în ajutorul tău cu o gamă variată de produse, tocmai ca să te susţină la fiecare pas.

Cu timpul, vei vedea şi tu că Zuzu Fit nu va fi alături de tine doar la un antrenamente, ci va deveni un companion ideal pentru toate sesiunile de sport pe care ţi le planifici. De ce? Pentru că îţi înţelege nevoile şi te susţine mereu să demonstrezi că poţi mai mult.

#potimaimult nu este despre a alerga un kilometru în plus, despre a sta 10 minute mai mult în sala de forţă sau despre a pedala pe o distanţă mai lungă, ci despre a face din hobby-ul tău un vis devenit realitate. Zuzu Fit ştie că îţi poţi depăşi limitele şi te ajută constant să faci sport şi să te bucuri de stilul de viaţă pe care ţi-l doreşti.

Timpul este cel mai mare duşman al oamenilor din ziua de azi. Iar ca să poţi să te bucuri de o dietă potrivită unui stil de viaţă sănătos, ai nevoie de timp ca să îţi poţi prepara shake-ul proteic de care ai nevoie la fiecare antrenament.

Zuzu Fit va fi alături de tine şi te va ajuta astfel să petreci mai mult timp bucurându-te de sesiunile de sport şi creând momente de neuitat alături de familie şi prieteni. Asta pentru că are grijă ca la final să ai parte de băuturile şi batoanele atât de utile la finalul unui antrenament obositor.

Ştim cât de important este să îţi iei nutrienţii potriviţi la finalul unui antrenament, aşa că Zuzu Fit a pregătit mix-ul perfect: produse bogate în proteine, care au un conţinut redus de zahăr şi de grăsimi şi care nu necesită procesare.

Ai la îndemână o gamă variată de băuturi proteice (lapte sau iaurt de băut), precum şi batoane care să te ajute să te recuperezi rapid după efort şi să continui mereu să demonstrezi că poţi mai mult.

#potimaimult