Generația de maine
trăiește azi

Află aici poveștile viitorilor
tenismeni care #potmaimult

Această serie este dedicată acelor copii care au ales calea cea mai grea: a sportului de înaltă performanță. Fiecare zi de-a lor este o poveste: muncesc enorm și fac sacrificii până la majorat cât alții poate nu fac într-o viață.

Zuzu Fit prezintă un serial dedicat noii generații de tenismeni din România: fete și băieți tineri, care sunt dovada clară că progresul se obține doar prin muncă serioasă. Vrem să spunem poveștile adevărate, cele neșlefuite, încă din momentele de început. Împreună ridicăm noua generație a tenisului românesc și îi transformăm pe acești copii într-o inspirație pentru întreaga țara. Generația de mâine trăiește azi.

Află mai departe poveștile viitorilor tenismeni care #potmaimult!

#potimaimult cu Zuzu Fit la Bucharest Half Marathon

Zuzu Fit, sponsorul oficial ai cursei de ştafetă, a fost prezent și la această ediție a Bucharest Half Marathon, unde a oferit produse bogate în proteine și un boost de energie muzicală pe traseu. Pentru ca și tu să #potimaimult de fiecare dată când alergi!


Cariera unui sportiv este, în general, destul de scurtă. Anii petrecuți sub lumina reflectoarelor sunt singurii care atrag atenția publicului, însă trebuie să înțelegem că lucrurile se pot schimba de la o secundă la alta în funcție de performanțe sau accidentări. Tindem să vedem vârful aisbergului, cei mai frumoși ani, aceia încununați de medalii, interviuri și apariții în mass-media. Ne dorim să vedem partea optimistă, aceea care ne ajută să fim mândri pentru că ne reprezintă orașul, țara la nivel național sau internațional.

Îi aplaudăm atunci când câștigă, iar uneori ieșim în stradă după victoriile importante. Le dăm sute, mii de like-uri când pleacă pe alte continente și aduc glorie țării noastre, ne fac să sărim de pe canapele și să aplaudăm la ore târzii din noapte. Sunt eroii noștri pentru că știm cât de mult luptă la fiecare pas. Sunt eroii la care ne gândim atunci când avem nevoie de credință, de motivație și de încredere. Dacă ei au putut să cucerească lumea, noi de ce nu am putea să trecem peste piedicile din viața cotidiană? Dacă ei nu au cuvântul “a renunța” în dicționar, noi de ce îl avem?

Sportul ne ridică, ne face mai puternici, iar noi reușim să ne identificăm ușor cu valorile pe care le au sportivii: devotament, fair-play, pasiune, dârzenie. Am vrea să furăm câte puțin de la ei pentru a fi, la rândul nostru, un pic mai buni. Deseori ajungem să îi idolatrizăm pentru titlurile obținute, pentru viața pe care o duc, pentru tot universul din jurul lor care pare perfect. Indiferent de sportul pe care îl practică, profesioniștii din acest domeniu au cel puțin un lucru în comun: munca ferită de lumina reflectoarelor, la care se adaugă singurătatea, eșecul, dezamăgirile, accidentările, sacrificiile. Viața petrecută în slujba sportului poate fi încununată de succes și poate aduce glorie eternă, însă drumul către succes este lung și plin de capcane.

Noi credem că marile povești se scriu din momentul în care sportul începe să prindă loc în inima viitorului campion. Atunci când un copil alege antrenamentul în locul unei ieșiri în parc cu prietenii, atunci se întâmplă cea mai frumoasă poveste. Ar fi putut alege telecomanda pentru a se uita la serialele preferate și ar fi avut zile liniștite, fără presiunea rezultatului sau a performanței sportive.