Găseşte-ţi
hobby-ul!
Ca mulţi alţii, şi tu petreci cea mai mare parte a timpului la locul de muncă, după care ajungi acasă şi te copleşesc alte rânduri de griji. Cu toate astea ţi-ai dori şi tu să ai timp pentru tine şi să găseşti o activitate care să te scoată din rutină şi care să te menţină motivat. Bineînţeles, trebuie să fie ceva pe cât de plăcut, pe atât de provocator şi care să îmbine distracţia cu depăşirea limitelor.

Sportul a devenit activitatea aia care, la final de zi, te poate ajuta să te deconectezi de la toate problemele cotidiene şi care îţi poate oferi câteva momente doar pentru tine. Este super important să găseşti acel lucru pe care să-l faci cu plăcere, însă nu uita să te bucuri ca un copil de momentele în care reuşeşti să te autodepăşeşti.

Atunci când ieşim la antrenamente deşi e urât afară sau aveam alte treburi de rezolvat, acela este momentul în care motivaţia îşi spune cuvântul. Este vorba de momentul în care alegem să continuăm antrenamentele, chiar dacă ne-am fi putut găsi tot felul de scuze. Dar atunci când facem lucrurile cu entuziasm şi ne bucurăm de experienţe la maxim, atunci este momentul în care lăsăm totul deoparte şi alegem să dăm tot ceea ce avem mai bun.

Caută şi tu acea activitate care te face să ieşi din casă chiar şi atunci când mintea îţi spune că poate ar fi o idee mai bună să nu o faci. Dacă totuşi alegi să mergi mai departe, înseamnă că ai găsit acel lucru al tău, care te motivează să îl duci până la capăt indiferent de costuri. Şi aici nu vorbim de bani, ci mai degrabă de energia pe care eşti dispus să o investeşti pentru a ajunge acolo unde numai tu ştii că vrei să ajungi.

De ce sportul ca hobby? Pentru că este o variantă sănătoasă prin care te poţi elibera de energia acumulată pe parcursul unei săptămâni şi, mai mult, ai ocazia să îţi transformi stilul de viaţă într-unul sănătos. Găseşte acel sport care te face să visezi cu ochii deschişi şi dă-i o şansă. O să vezi că, odată cu trecerea timpului, pasiunea şi entuziasmul te vor face să demonstrezi că #potimaimult!