Zuzu Fit și Neby Fitness prezintă „Antrenament de imunitate”, un serial video gândit special pentru a ajuta la menținerea imunității. Vă invităm să descoperiți sfaturi care vă vor ajuta să aveți o stare de sănătate mai bună, seturi de exerciții care pot fi făcute oriunde și oricând, cât și informații importante despre cum ne putem îmbunătăți viața prin sport.

Episodul 1

Pentru a evita riscul de îmbolnăvire, avem nevoie de un sistem imunitar foarte crescut! În primul episod din seria „Antrenament de imunitate”, Dragoș de la Neby Fitness prezintă exerciții de sport care pot fi făcute oriunde și care, executate în mod constant, pot ajuta la dezvoltarea sistemului imunitar. În plus, discutăm despre cât de important este să facem mișcare pe termen lung. Hai să trecem la treabă!

Episodul 2

Antrenamente intense pe termen scurt sau un program constant? Mihaela de la Neby Fitness prezintă avantajele consecvenței în sport și a pregătit un set de exerciții care vor ajuta la îmbunătățirea imunității!

Recomandarea specialiștilor este să facem sport de cel puțin 2-3 ori pe săptămână, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Episodul 3

Descoperă în episodul 3 ce este Indicele de Masă Corporală (IMC), cum se calculează și cum te poate ajuta acesta să îți reglezi greutatea, astfel încât să ai un sistem imunitar mai puternic! Împreună cu Dragoș de la Neby Fitness, îți arătăm ce exerciții să faci dacă te afli în afara limitelor normale. Ești la o decizie distanță de greutatea optimă dorită! Știm că și tu #potimaimult!

Episodul 4

În episodul 4, Mihaela de la Neby Fitness prezintă avantajele practicării sportului într-un spațiu restrâns și a pregătit un set de exerciții care te vor ajuta la îmbunătățirea imunității!

Bucuria mișcării stă în puterile tale! Hai să trecem la treabă! #potimaimult #bogatinproteine #sportiviresponsabili

Episodul 5

În episodul 5, Dragoș de la Neby Fitness vorbește despre importanța sportului și felul în care acesta ne poate îmbunătăți atât starea fizică, cât și cea psihică!

În plus, sportul ne ajută să trecem mai ușor pentru provocările din viața de zi cu zi. Să trecem la mișcare! #potimaimult #bogatinproteine #sportiviresponsabili

Te așteptăm cu noi episoade în curând!