Cardio cu ritm de la radio și genuflexiuni într-un picior făcute pe covor!

Cum arată antrenamentul tău de apartament?

Filmează-te, arată-ne și Zuzu Fit te premiază pentru inspirație!

Chiar dacă viața noastră s-a schimbat, este important să păstrăm, pe cât posibil, acele obiceiuri sănătoase pe care le-am cultivat și am încercat să ni le auto-impunem de-a lungul timpului.

Mișcarea este esențială pentru susținerea unui stil de viață activ și sănătos, iar atât timp cât sălile de fitness sunt închise, competițiile sportive sunt amânate și mișcarea în aer liber devine puternic restricționată, soluția cea mai bună pentru pasionații de sport rămâne antrenamentul de apartament!

Antrenament de Apartament, fară nevoie de echipament!

Descoperă zeci de metode alternative de a te menține în formă, propuse de români de pretutindeni și susținute de Zuzu Fit!

Atenție! Un antrenament de apartament reușit este un antrenament executat într-un ritm cu care ești confortabil. Cheia este consistența, nu rezistența.

Fă parte din program!

Dacă ai fost inspirat de antrenamentele de apartament publicate până acum, trimite-ne propria ta variantă și poți câștiga premii. Tot ce trebuie să faci este să te filmezi, să uploadezi antrenamentul pe YouTube și să înscrii link-ul în formularul de mai jos.

Scopul campaniei

Antrenament de Apartament by Zuzu Fit este o campanie menită să încurajeze sportul în casă. Fie că vorbim de fitness, aerobic, yoga, alergare sau orice alt tip de mișcare, Antrenament de Apartament este o platformă de inspirație și nicidecum o competiție, prin care ne dorim să aducem bucurie în viața oamenilor pasionați de sport.

Cum funcționează?

Filmează-te în timp ce faci sport în casă, urcă clipul pe canalul tău de Youtube, apoi intră pe www.zuzufit.ro/antrenamentdeapartament și trimite-ne linkul tău, iar noi îl vom posta alături de alte clipuri inspiraționale de sport. Căutăm cele mai creative și ingenioase moduri de a face mișcare atunci când suntem nevoiți să stăm în casă!

Premii

Vom premia 15 sportivi campioni la Antrenament de Apartament cu:

  • 10 x kit Zuzu Fit pentru o lună, constând în produse bogate în proteine: lapte (18 sticle) și batoane (24 de batoane)
  • 5 x voucher in valoare de 200 € de echipament sportiv Under Armour care pot fi folosite în magazinele Under Armour din România

Livrarea premiilor se va efectua în funcție de condițiile impuse de autorități la momentul respectiv, iar folosirea voucherelor va putea fi făcută după redeschiderea magazinelor Under Armour din România.

Câștigători

Extragerea a fost efectuată pe data de 15 mai, iar lista câștigătorilor poate fi consultată aici. Primele 10 poziții vor primi câte un kit Zuzu Fit pentru o lună, constând în produse bogate în proteine: lapte (18 sticle) și batoane (24 de batoane), iar pozițiile 11-15 vor fi recompensate cu câte un voucher in valoare de 200 € de echipament sportiv Under Armour care pot fi folosite în magazinele Under Armour din România. Câștigătorii vor fi contactați pe e-mail în termen de șapte zile de la postarea anunțului pentru detalii referitoare la premii.

Felicitări tuturor participanților care au demonstrat că a face un #AntrenamentDeApartament poate fi o inspirație pentru toți cei din jur!

Nu uita:

  • Toate exercițiile pe care le filmezi trebuie să fie făcute în siguranță și să nu prezinte nici un pericol sau risc.
  • Filmările cu conținut neadecvat (periculos, jignitor, șocant sau care prezintă fapte ce contravin cu legile în vigoare) nu vor fi publicate pe site.
  • Premiile vor fi oferite prin tragere la sorți folosind sistemul www.random.org, iar lista va fi publicată pe site-ul www.zuzufit.ro/antrenamentdeapartament.
  • Perioada campaniei este 10 aprilie – 10 mai 2020. Tragerea la sorți va fi efectuată în data de 15 mai 2020.