Bucharest Half Marathon 2019
Zuzu Fit a trăit emoția Bucharest Half Marathon alături de toți sportivii care au luat parte la cel mai mare spectacol sportiv de stradă din primăvara lui 2019!

Băuturile bogate în proteine și batonul special gândit pentru sportivi s-au aflat atât în kit-ul de participare, cât și la linia de finish, astfel că alergătorii și-au putut pregăti rezervele de proteine atât înainte de competiție, cât și în perioada de refacere, după ce au trecut linia de finish. 

Cel mai important moment a fost însă pentru ultimii concurenți care au terminat competiția în timpul limită: trei sportive din Marea Britanie au fost încurajate pe ultima porțiune de traseu de către o fanfară Zuzu Fit, creând astfel un spectacol total pentru oamenii care s-au chinuit cel mai mult la această cursă și care au demonstrat că #potimaimult! Finish-ul a fost cu adevărat impresionant, astfel că mulți dintre cei prezenți la Sport Expo au aplaudat la scenă deschisă efortul ultimilor alergător, transformându-i pe aceștia în adevărați campioni!